rebeccaMitt namn är Rebecca Ruff, jag är 19 år gammal och har precis slutat på Plusgymnasiet i Malmö där har jag läst en hantverksutbildning som stylist. Jag intresserar mig i nya idéer och brinner för att ständigt skapa nya kreationer.

Företagsidén kommer från brist på variation av kortfodral till först och främst busskort. Nya hÅllis fyller ett tomrum på marknaden och ger en roligare förvaring av våra mest frekvent använda kort. Företaget har jag tänkt driva med min mamma (Agnes Ruff) vid min sida då hon själv har erfarenheter av eget företagande.

 

Jag har hittat på och patenterat namnet hÅllis och det är ingen tillfällighet. Den grundläggande tanken bakom namnet är inte bara att hållisen håller dina kort på plats utan varje såld hållis hjälper min kusin Fruzsina att få stanna hos sin enda familj i Sverige. Fruszina är föräldralös och förståndshandikappad hon klarar sig inte själv och riskerar utvisning, då det står i hennes dom att hon ska bli en livslång belastning till samhället.Klarar vi hennes utgifter i 2,5 år till (då hon har varit här i 5 år) får hon automatiskt uppehållstillstånd.

När du köper en hÅllis hjälper du till med Fruzsinas försörjning och då kan hon inte utvisas! Köp en rolig korthållare till dig själv eller ge bort som present till dina nära och kära.

Materialet är självklart godkänt och följer den Europeiska REACH förordningen vilket innebär att de inte innehåller några mjukgörare s.k. Ftalater. Detta gör att hÅllisarna är miljövänliga och det var ett av dom största kraven för mig.

 

 

KONTAKTUPPGIFTER

info@hållis.se

Telefon
073 5124934
040 616 03 84

Org./Reg.nummer.F.skatt
950625-4888

Kontonummer Företagskonto hÅllis
SEB 5502-10- 359 91